Odaklandığımız Gruplar

Yetim Vakfı olarak sadece yetimi değil, ailesi, çevresi ve de toplumu hedefleyen projeler üretiyoruz.

Yetimlere Yönelik
Projelerimiz

Kişiliğin ve sosyalleşmenin sağlanmasında Psikososyal Destek kritik öneme sahip. Bu nedenle yetim ve ailelerine Psikososyal Destek sağlamaktayız.

Yetim Ailelerine Yönelik
Projelerimiz

Çocukların ihtiyaç duyduğu sevgi ve şefkati verecek olan anneler için rol modeli olacak şekilde hayata tutunmalarına yönelik çalışmalar yapmaktayız.

Topluma Yönelik
Projelerimiz

Yetim konusunda bilgilendirmek ve yetimin hassasiyetlerinin farkında, yetimi sahiplenen bir toplum inşa etmek için çalışmalar yapmaktayız.

Odaklandığımız Gelişim Alanları

Projelerimiz kapsamında her bir yaş döneminin kendine has özellik ve gereksinimlerini dikkate alarak altı temel alanda çalışmalar yapmaktayız.

Etkili Yaşam Akademisi

Stack's visual style is simple yet distinct, making it an ideal starting point for your project whether it be a basic marketing site, or multi-page company presence.

Çocuk Yaşam Merkezi

Reyhanlı'da bulunan 990 çocuk kapasiteli Çocuk Yaşam Merkezi'ni ilke ve yöntemlerimizle yönetmekteyiz.

DETAYLI BİLGİ

Çalışmalarımıza destek olmak için bağış yapabilirsiniz.

• yetimvakfi@yetimvakfi.org.tr