Kurumsal kimlik, dosya ve dökümanlarımıza mı ihtiyacınız var?

Bu sayfadan materyellerimize ulaşabilirsiniz. Materyallerimizi, kurumsal kimliğimizi doğru yansıtabilmemiz için ekte sunulmuş olan kullanım kurallarına uygun kullanınız.

KURUMSAL KİMLİK

Yetim Vakfı Logosu

PNG (Görüntü)

PDF (Yüksek çözünürlük)

• Logomuzun normal-açık-koyu-yumuşak dahil olmak üzere yüksek çözünürlüklü PDF formatlarını indirmek için tıklayın.

SVG (Vektörel)

Logomuzun projelerinizde kullanabileceğiniz normal-açık-koyu-yumuşak SVG versiyonlarını indirmek için tıklayın.

Tüm dosyaları indirmek için tıklayın.